Als je net albums hebt gekocht of gehuurd via de YIEHA website, dan kan het gebeuren dat deze in de app nog niet zijn gesynchroniseerd. In de App kan je synchroniseren door op het icoontje links te klikken, kies daar de optie 'synchroniseer mijn strips'

Lukt dat niet, probeer dan eens om de App te sluiten en te herstarten. Als de albums dan nog steeds niet verschijnen, contacteer dan onze helpdesk via info@yieha.be,