Ja en nee. Op je laptop of pc bieden wij enkel streaming aan en heb je dus steeds een internetverbinding nodig. Dat heeft alles te maken met beveiliging en de afspraken die wij maakten met de auteurs en tekenaars. Dat geldt ook als met je iPad of Iphone naar www.yieha.be of www.yieha.nl surft en dus niet via de app leest.

Via de App kan je wel downloaden en albums downloaden op je toestel. Waar je ook bent kan je dan je strips lezen, ook als je geen internetverbinding hebt.

Albums die je huurde zal je na 10 dagen niet meer kunnen lezen. Albums die je kocht blijven op je toestel staan.

Als je aangekochte albums ongewild of om ruimte vrij te maken verwijdert van je toestel, kan je ze later ook steeds opnieuw donwloaden zonder betalen.