Zodra je klikt op de strip of de preview die je wil lezen streamen wij dat album of die preview naar je toestel. Op je laptop of pc kan je dan navigeren doorheen de strip met pijltjes op je klavier. Op je iPad of iPhone kan je swipen van links naar rechts (of omgekeerd) of inzoomen.

Check ook op je iPad en iphone of je paginarichting ontgrendeld is ; de meeste stripliefhebbers lezen liefst hun albums verticaal.