Op onze website kan je betalen met Visa, Mastercard/Maestro, Bancontact en Ideal. Wil je daar meer over weten, raadpleeg dan de websites van deze betaalpartners. In onze app (voorlopig enkel IOS) betaal je met je gebruikelijke Apple ID.

Wil je liever niet bij elke transactie je bankkaart bovenhalen, dan kan je een YIEHA prepaid account openen. Telkens je dan een album koopt of huurt, kan je met één klik het bedrag debiteren van je YIEHA prepaid account.

Veilig en supermakkelijk !